ΠΡΟΣΟΧΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ!!!


Η αναγόμωση των φιαλών υγραερίου σε πρατήρια υγρών καύσιμων είναι ένα μείζον θέμα που χρειάζονται αρκετές σελίδες ανάλυσης για να περιγραφεί αυτό το φαινόμενο. όλο αυτό γίνετε για την τιμή πώλησης και ειδικότερα τώρα που διανύουμε περίοδο ύφεσης και όλοι κοιτάνε να εξοικονομήσουμε χρήματα .Καταρχήν να γνωρίζετε ότι η πλήρωση των φιαλών υγραερίου στα πρατήρια υγρών καυσίμων είναι παράνομη. Και όταν εννοούμε παράνομη το λέμε και εμείς αλλά και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την νομοθεσία που είναι αναρτημένη στο sitewww.opengov.gr 
Το ling όπου μπορείτε να το δείτε.
http://www.opengov.gr/ypoian/ac/?p=702
Άρθρο 329 Περιπτώσεις απαγόρευσης πώλησης υγραερίου
1 Απαγορεύεται η πώληση υγραερίου χύμα από τα πρατήρια υγραερίου για οποιαδήποτε άλλη χρήση, εκτός της πώλησης, μέσω αντλιών, σε οχήματα, τα οποία το χρησιμοποιούν νόμιμα ως καύσιμο, όπως τούτο προκύπτει από την άδεια κυκλοφορίας τους.
2 Απαγορεύεται η εμφιάλωση υγραερίου για οικιακή ή εμπορική (βιομηχανική) χρήση από τα πρατήρια υγραερίου.
3. Απαγορεύεται στους κατόχους άδειας εμφιάλωσης υγραερίων, να εμφιαλώνουν ή να διαθέτουν υγραέριο χύμα (μη συσκευασμένο) ή εμφιαλωμένο για λογαριασμό τους ή για λογαριασμό τρίτων, οι οποίοι δεν έχουν άδεια εμπορίας υγραερίου.
4. Απαγορεύεται στους κατόχους άδειας εμπορίας υγραερίων να πωλούν υγραέριο χύμα σε εμφιαλωτήρια.
Γνωρίζετε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των δυο υλικών. Προφανώς όχι.
Το υγραέριο που εμπορεύονται τα πρατήρια υγρών καύσιμων είναι κίνησης και παραγόμενο έτσι ώστε να αποδίδει καλύτερα και ασφαλέστερα μόνο σε κινητήρες που είναι ειδικά κατασκευασμένοι για αυτή την χρήση και μόνο για αυτήν.
Το υγραέριο που εμπορευόμαστε εμείς αλλά και άλλα καταστήματα είναι εμπορικό υγραέριο θέρμανσης και παραγόμενο έτσι ώστε να αποδίδει καλύτερα και ασφαλέστερα σε θερμάστρες υγραερίου και κουζίνες οικιακής-επαγγελματικής χρήσης. Οι φιάλες φέρουν ειδικές τάπες-ασφάλειες από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου. Τα εξαρτήματα που είναι κατασκευασμένα αυτά τα προϊόντα είναι έτσι ώστε να δέχονται ορισμένη πίεση μέσα τους ανάλογη με της προδιαγραφές του αέριου που διοχετεύεται. Έτσι παρέχεται και η απόλυτη ασφάλεια.Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ως προς την ποσότητα των δυο διαφορετικών αερίων που προανεφερονται.Το υγραέριο κίνησης διοχετεύεται σε λίτρα. Το υγραέριο που βρίσκετε στα καταστήματα είναι σε κιλά και όχι σε λίτρα.
Η διαφορά του λίτρου είναι λιγότερη σε σχέση με το κιλό!!!.
Όταν λοιπόν βλέπετε την τιμή στα αντίστοιχα καταστήματα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι σε κιλά και ότι η υπάρχει αυτή η διαφορά Mε τα χρήματα που δίνετε στα πρατήρια υγρών καυσίμων παίρνεται την ίδια ίσως και λιγότερη ποσότητα από ότι στα καταστήματα και συν τοις άλλης αγοράζετε και αέριο χαμηλότερης ασφάλειας και υψηλότερης επικινδυνότητας.
Με τα προαναφερθέντα σας τίθεται το ερώτημα .

Ρισκάρετε τόσο ώστε να διακινδυνεύετε την ίδια σας την ζωή;;

Όλα μας τα είδη είναι διαθέσιμα,πιστοποιημένα & αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν παραγγελίας.Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προσφόρες μας.

Συνεργαζόμενες Μεταφορικές Εταιρείες

Η ΚΙΦΑ ΣΕΡΡΩΝ Ι.Μ.Ε. Ε.Π.Ε. ανταποκρινόμενη
στις σύγχρονες απαιτήσεις για μεταφορές,
διαθέτει αξιόλογο στόλο φορτηγών,
φορτοταξί καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό
(κλαρκ, παλετοφόρα κ.τ.λ.) και μπορεί να καλύψει πλήθος προορισμών
σε όλη την Ελλάδα.

ΚΙΦΑ ΣΕΡΡΩΝ Ι.Μ.Ε. Ε.Π.Ε.
Συνεργάτης Σερρών(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ)
Παραπλεύρως τελωνείου Σερρών
τηλ.23210 37677-2321035676
fax 23210 35588
www.kifaserron.gr

Συνεργάτης Θεσαλλονικης(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ)
ΜΕΛΙΣΣΑΣ Α.Ε.
Θέση πυρίτσα,Καλοχώρι
τηλ. 2310 538008
fax. 2310 502601
www.tml.gr

Συνεργάτης Αθήνας(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ)
Αγιού Πολυκάρπου 49 παρ.Πευκών
Βοτανικός
τηλ 2103457931-2103471918
fax 2103471918

 

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τα προϊόντα,
την εξυπηρέτηση, την εταιρεία ή την ιστοσελίδα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω emαil (serresgas@gmail.com), τηλεφώνου (2321046259 - 6946423010), μέσω της σελίδας μας στο facebook ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ