Aφυγραντήρες

Το ξέρατε ότι ο αφυγραντήρας σας βοηθάει:
Να βελτιώσετε την υγεία σας.
Να στεγνώσετε τα ρούχα μέσα στο σπίτι.
Να εξαφανίσετε τη μούχλα & την υγρασία.
Να συντηρήσετε καλύτερα το σπίτι σας.
Να μειώσετε τα έξοδα θέρμανσης.

Το υψηλό επίπεδο υγρασίας επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας, είτε πρόκειται για την υγεία σας, είτε για τη συντήρηση του σπιτιού σας.
Και αυτό γιατί στον αέρα με αυξημένη υγρασία αναπτύσσονται εστίες μικροβίων, υπεύθυνες για την εμφάνιση λοιμώξεων του αναπνευστικού και αλλεργιών, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, όπως τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Επίσης, η αυξημένη υγρασία ευθύνεται για το σχηματισμό μούχλας στο μπάνιο, το ταβάνι και γενικότερα τους τοίχους, για τις δυσάρεστες οσμές και τα κατεστραμμένα ξύλινα πατώματα και έπιπλα (μούχλα στη ντουλάπα, μούχλα στα ρούχα κ.λπ.)

Γιατί να αγοράσω Αφυγραντήρα;

Αφυγραντήρες TROTEC για καλύτερη ποιότητα ζωής και προστασία του χώρου σας !
Υγρασία, μούχλα, αλλεργίες...
Προστατευτείτε άμεσα.
Ευεξία, οικονομία, προστασία !!!
Τι άλλο να σας προσφέρουν οι αφυγραντήρες από την TROTEC;
Σας παρέχουν τουλάχιστον 30% εξοικονόμηση ενέργειας αφού μειώνεται ο χρόνος της χρήσης της θέρμανσης το Χειμώνα και του κλιματιστικού το Καλοκαίρι !
Με την TROTEC, τον εξειδικευμένο κατασκευαστή επί 25 χρόνια… είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα !

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΓΕΝΕΜ σαν εισαγωγέας, δεν μεταπωλεί σε ηλεκτρονικό κατάστημα στη νησιωτική Ελλάδα.
Οι εγγυήσεις της καλύπτουν ΜΟΝΟ τις συσκευές που αγοράστηκαν από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της.
Για αγορές από άλλα καταστήματα μη αναγνωρισμένα από τη ΓΕΝΕΜ, σε περίπτωσεις: ελαττώματος / προβλήματος / ανύπαρκτων ή ασαφών ελληνικών οδηγιών / εγγύησης κ.λ.π. θα πρέπει να απευθυνθείτε σε αυτά.

ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΑΕΡΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ B 1 E
Κωδικός : B 1 E
Τιμή : 55,00

Ενεργοποιήστε, αναπνεύστε και απολαύστε με όλες τις αισθήσεις σας τις υγιείς συνθήκες χώρου.
Καλύτερη αναπνοή σημαίνει πιο υγιή ζωή! Με τον υγραντήρα αέρα 2 σε 1, B 1 E, της Trotec μετατρέπετε το σπίτι σας με το πάτημα ενός κουμπιού σε όαση ευεξίας για τους ευαίσθητους βλεννογόνους και τις αναπνευστικές οδούς. Μέσω της βέλτιστης υγρασίας αέρα προλαμβάνετε π.χ. κρυώματα, ερεθισμένα μάτια ή ξηρό δέρμα.
Το γνωρίζατε αυτό; Ο άνθρωπος περνάει κατά μέσο όρο μόνο το 20 % της ημέρας έξω στον φυσικό αέρα. Τον υπόλοιπο χρόνο αναπνέουμε αέρα του χώρου που είναι επιβαρυμένος με οικιακή σκόνη, αλλεργιογόνα και άλλες ερεθιστικές ουσίες και οποίος είναι συχνά πολύ ξηρός. Η υγρασία αέρα κάτω από τις βέλτιστες τιμές 40 έως 60 % ερεθίζει επιπρόσθετα τους ευαίσθητους βλεννογόνους και ευνοεί τα κρυώματα και τον βήχα. Ιδιαίτερα τα παιδιά και οι αλλεργικοί έχουν ευαισθησία σε αυτά.
Αναπνεύστε ελεύθερα! Ο υγραντήρας αέρα Β 1 Ε μετατρέπει το νερό με το οποίο έχει γεμίσει το δοχείο αποθέματος μέσω υπερήχων σε συνεχόμενα ρυθμιζόμενο νέφος ψεκασμού και διανέμει αυτή την υγρασία που προσφέρει φρεσκάδα έως 15 ώρες στον χώρο. Με την απόδοση παραγωγής νέφους έως 4,8 λίτρα την ημέρα ο B 1 E ενδείκνυται για χώρους έως 20 m² ή 50 m³. Άνθρωποι, κατοικίδια και φυτά απολαμβάνουν εξίσου τα πλεονεκτήματα της βελτιωμένης ποιότητας αέρα. Τα φυτά σε γλάστρα αναπτύσσονται και στον άνθρωπο μεταξύ άλλων μειώνεται ο κίνδυνος κρυώματος.
Σε όλες αυτές τις λειτουργίες που προάγουν την υγεία και τη διάθεση ο χειρισμός του B 1 E είναι εξαιρετικά απλός. Κατά την επίτευξη του βέλτιστου επιπέδου υγρασίας και με άδειο δοχείο νερού η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα. Το LED που βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά σηματοδοτεί αναβοσβήνοντας το απαιτούμενο εκ νέου γέμισμα του δοχείου. Αν πρέπει να καθαριστεί η συσκευή, ο υγραντήρας αέρα αποσυναρμολογείται πανεύκολα.
Πρακτικά πλεονεκτήματα:
Υγραντήρας αέρα 2 σε 1 και διανομέας αρώματος
Τεχνολογία υπερήχων για ευχάριστο κλίμα χώρου και τη βελτίωση της ποιότητας αέρα
Ενσωματωμένος διανομέας αρωματικού ελαίου για τον προαιρετικό αρωματισμό του χώρου
Ρυθμιζόμενη ένταση νέφωσης χωρίς διαβάθμιση
Διάρκεια λειτουργίας έως 15 ώρες χάρη στο μεγάλο δοχείο νερού
Χρησιμοποιείται με κανονικό νερό της βρύσης – δεν απαιτείται αποσταγμένο νερό
Αυτόματη απενεργοποίηση
Ενεργοποιούμενος φωτισμός LED του δοχείου νερού
Εύκολη φροντίδα και απλή χρήση – εύκολη αποσυναρμολόγηση και εύκολος καθαρισμός
2ετής εγγύηση

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MINI ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ TTP 2E
Κωδικός : 13002

Τιμή : 60,00

Για τη διατήρηση υγρασίας χώρων που είναι δύσκολο να αερίζονται π.χ. τα ντουλάπια, τα λουτρά χωρίς παράθυρα κλπ
Υψηλός βαθμός ευελιξίας λόγω της εξαιρετικά μικρής κατασκευής
Μοντέρνο θερμοηλεκτρικό στοιχείο Peltier (χωρίς συμπιεστή και ψυκτικό μέσο)
Λειτουργία καθαρισμού αέρα – φιλτράρει τα μαλλιά των ζώων, χνούδι και σκόνη
Προειδοποιητική λυχνία στάθμης πλήρωσης για ένδειξη πλήρους
Δεξαμενή νερού
Προστασία από υπερχείλιση με αυτόματη απενεργοποίηση
Συμπαγής, συμπαγής σχεδιασμός
Με διαφανές δοχείο συλλογής νερού
Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας
Ιδανικό διάλυμα ξήρανσης με διαχρονικό σχεδιασμόΧρησιμοποιώντας τους εξαιρετικά μικρούς και συμπαγείς αφυγραντήρες Peltier TTP 2 E μπορείτε να επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε περιορισμένο χώρο. Είναι εξοπλισμένοι με μια πρωτοποριακή τεχνολογία θερμοηλεκτρικής τεχνολογίας που υπόσχεται ξηρές συνθήκες ανά πάσα στιγμή. Μίνι αφυγραντήρες που απαλλάσσουν από τον υγρό, μουχλιασμένο αέρα του δωματίου και σας επιτρέπουν να αναπνέετε με άνεση.Με απόδοση αφύγρανσης περίπου 220 ml ημερησίως κρατούν μικρότερα δωμάτια μέχρι 5 m² αξιόπιστα ξηρά. Η ανεπιτήδευτη, κομψή σχεδίαση συνδυάζεται με οποιοδήποτε περιβάλλον διαβίωσης ή εργασίας. Λόγω του ιδιαίτερα συμπαγούς τους σχήματος, οι συσκευές TTP είναι άριστα κατάλληλες για χρήση σε ντουλάπες, ερμάρια ή κυλικεία, ή σε μερικές περιπτώσεις και σε μικρά λουτρά χωρίς παράθυρα χωρίς μεγάλη υγρασία. Αυτά τα ευαίσθητα υγρά σημεία είναι η άριστη θέση των mini αφυγραντήρων : αφαιρούν την περίσσεια υγρασίας από τον αέρα, μειώνουν τη συμπύκνωση και έτσι εμποδίζουν την ανάπτυξη της μούχλας.Χάρη στο στοιχείο Peltier η λειτουργία αυτών των ενεργειακά αποδοτικών συσκευών είναι επίσης εξαιρετικά αθόρυβη, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που να διαταράσσει τον ύπνο σας. Επιπλέον, οι συσκευές TTP διαθέτουν απλά χαρακτηριστικά χειρισμού κατά την αφύγρανση: απλά συνδέστε τη συσκευή και ενεργοποιήστε την – αυτό είναι!
Μια ενδεικτική λυχνία υποδεικνύει την κατάσταση λειτουργίας της συσκευής και αν πρέπει να αδειάσει η δεξαμενή νερού. Κάθε συσκευή συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι ο αισθητήρας να ανιχνεύσει ότι η χωρητικότητα της δεξαμενής νερού των 500 ml έχει φθάσει στο όριο της, τότε η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Μόλις αποστραγγιστεί το δοχείο συλλογής, η λειτουργία επαναλαμβάνεται αυτόματα. Λόγω της ενσωματωμένης λειτουργίας καθαρισμού του αέρα, το TTP 2 E φιλτράρει τις τρίχες των ζώων, το χνούδι και τη σκόνη από τον αέρα.Ειδικά χαρακτηριστικά:
Έλεγχος ποιότητας Bureau-Veritas
Απλή λειτουργία αφύγρανσης
Ιδιαίτερα εύκολος χειρισμός
Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία
Εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
Ο αντίστοιχος μετασχηματιστής τροφοδοσίας παρέχεται σε ποιότητα Bureau Veritas και συνεπώς εγγυάται υψηλό επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και λειτουργικότητας
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ με max αφύγρανση 0,22 λίτρα/ 24ωρο κατάλληλος για χώρο 5 m² , ανάλογα τις ώρες λειτουργίας και την υγρασία του χώρου.
Παράδειγμα απόδοσης με λειτουργία σε ενιαίο χώρο:
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Απόδοση αφύγρανσης
Στους 30 °C / 80 % RH [l/24h] 0,22
Max. [l/24h] 0,22
Ποσότητα αέρα max [m³/h] 110
Υγρασία περιβάλλοντος χώρου min-max 30-80%
Συνθήκες περιβάλλοντος 16°C-35°C
Τάση 230 V 50Hz
Max. ισχύος 20 w
Ένταση 0,6 A
Δοχείο νερού 0,5 λίτρα
Επίπεδο θορύβου στο 1 m = 35 dB
Διαστάσεις προ συσκευασίας
Βάθος 9,5 εκ.
Πλάτος 15 εκ
Ύψος 22 εκ
Βάρος προ συσκευασίας 1 κιλό
Μήκος καλωδίου 1,4 μ.
Κλάση προστασίας II
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δοχείο συμπυκνωμάτων ελεγχόμενο:
Φωτεινή ένδειξη γεμίσματος-Προστασία με αυτόματη απενεργοποίηση συσκευής αν γεμίσει το δοχείο
Ακτινωτός ανεμιστήρας
Πλαστικό κέλυφος
2ετής εγγύηση

Αφυγραντήρας Άνεσης TROTEC TTK 33E 14lt
Κωδικός : TTK 33E 14lt
Τιμή : 199,00

Στεγνώνει, αφυδατώνει και δείχνει την υγρασία
Αφυγραντήρας σχεδιασμού 2-σε-1 για ελεγχόμενη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και για τον υγροστάτη που διατηρεί στεγνά τα υγρά δωμάτια
Κηρύξτε τον πόλεμο εναντίον του ανθυγιεινού υγρού εσωτερικού αέρα στο προσωπικό σας περιβάλλον.
Ο μοντέρνος αφυγραντήρας TTK 33 E με τον ελκυστικό σχεδιασμό κύβου, βάζει τέλος στα υγρά δωμάτια.
Ως φορητός αφυγραντήρας με πρακτική λαβή, βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και εξασφαλίζει ένα καλύτερο κλίμα δωματίου για να αισθάνεστε καλά ή να εργάζεστε.
Ένα σύστημα αυτόματης αφύγρανσης που ελέγχεται από τον υγροστάτη μειώνει την υγρασία του αέρα του δωματίου σε χώρους, γραφεία, καταστήματα, μη θερμαινόμενους χειμερινούς κήπους, υπόγεια και γκαράζ σε μια προκαθορισμένη τιμή στόχου που κυμαίνεται από 30% έως 80% σχετική υγρασία.
Με ηχητική στάθμη μόνο 43 dB (A), η αφυδάτωση του αέρα είναι ευχάριστα αθόρυβη ακόμη και στο υψηλότερο από τα δύο επιλέξιμα επίπεδα ανεμιστήρα, έτσι ώστε το TTK 33 E συνιστάται επίσης για χρήση στην κρεβατοκάμαρα ή στο χώρο εργασίας χωρίς να διαταράσσεται ο ύπνος ή δουλειά.
Βέλτιστη ρυθμισμένη υγρασία για υγιή ζωή και εργασία
Η βέλτιστα ρυθμισμένη υγρασία του αέρα στο δωμάτιο από 40 έως 60% αποτρέπει αποτελεσματικά το σχηματισμό φωλιών και υγρασίας και μειώνει την ανάπτυξη αλλεργιογόνων και ακάρεων σκόνης.
Επιπλέον, το αφαιρούμενο και εύκολο στον καθαρισμό φίλτρο αέρα φιλτράρει την επιπλέουσα σκόνη και τα μαλλιά των ζώων από τον αέρα του δωματίου. Ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα για την απομάκρυνση πιο έντονων οσμών στο σαλόνι διατίθεται προαιρετικά ως αξεσουάρ.
Με χωρητικότητα αφύγρανσης έως 14 l / 24 ώρες και δεξαμενή νερού 1,5 λίτρων με προστασία από υπερχείλιση, το TTK 33 E συνιστάται για τη διατήρηση μεσαίων δωματίων έως 15 m² ή 37 m³ στεγνό.
Προκειμένου να αφυγρανθεί τα υγρά κελάρια, τα γκαράζ ή οι αποθήκες χωρίς επίβλεψη – χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το επίπεδο πλήρωσης της δεξαμενής νερού – ο φορητός αφυγραντήρας έχει σύνδεση σωλήνα στο πίσω μέρος.
Με αυτήν τη μόνιμη σύνδεση, το συμπύκνωμα που αφαιρείται από τον αέρα μπορεί εύκολα να αποστραγγιστεί μέσα σε μια αποχέτευση χρησιμοποιώντας τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης συμπυκνώματος που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο παροχής.
Ο πιο όμορφος τρόπος εμφάνισης μεγαλείου με άνεση και απόδοση
Η ευκολία χρήσης δεν είναι ζήτημα μεγέθους – αυτό αποδεικνύεται από τον εξαιρετικά συμπαγή και φιλικό προς το σαλόνι αφυγραντικό σχεδιασμό TTK 33 E με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του σε αυτήν την κατηγορία συσκευών.
Η έγχρωμη οθόνη LED που είναι ενσωματωμένη στη δεξαμενή νερού είναι εξίσου πρακτική όσο είναι ενημερωτική για την εμφάνιση της κατάστασης της υγρασίας του δωματίου σε τρία χρώματα (μπλε, πράσινο, κόκκινο). Μια φωτεινή ένδειξη τμήματος στην οθόνη LED παρέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα υγρασία, την προκαθορισμένη υγρασία στόχου και τις υπόλοιπες ώρες λειτουργίας όταν ο 24ωρος χρονοδιακόπτης ενεργοποιείται για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση ελεγχόμενου χρόνου.
Απαλό στέγνωμα ρούχων με αφυγραντήρες αέρα.
Εκτός από την αφύγρανση αέρα δωματίου, ένας αφυγραντήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για την ξήρανση του πλυντηρίου – ως στήριγμα ή ως πλήρης αντικατάσταση ενός συμβατικού στεγνωτηρίου. Η λειτουργία στεγνώματος πλυντηρίου (ή επίσης η λειτουργία στεγνώματος υφασμάτων ή η λειτουργία SuperDry) είναι συγκρίσιμη με την παραδοσιακή ξήρανση αέρα σε εξωτερικούς χώρους.
Οι αφυγραντήρες έχουν το πλεονέκτημα ότι τα ρούχα στεγνώνουν απαλά όπως στη φύση.
Τα χρώματα παραμένουν φωτεινά και τα ρούχα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά στεγνωτήρια και με σημαντικά μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.
Επιπλέον, ευαίσθητα υλικά όπως μαλλί, μετάξι ή συνθετικές ίνες μπορούν επίσης να στεγνώσουν χωρίς δισταγμό.
Σε αντίθεση με την καθαρή ξήρανση του αέρα, τα ρούχα είναι πολύ πιο μαλακά και πιο άνετα στο δέρμα.
Η τιμή στόχος της υγρασίας του αέρα πρέπει στη συνέχεια να οριστεί σύμφωνα με την επιθυμητή υπολειπόμενη υγρασία:
Στεγνό ντουλάπι: 46% σχετική υγρασία
Υγρασία σιδερώματος: 58% σχετική υγρασία
Ξήρανση: 65% σχετική υγρασία
Το R290 ως φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό σε αφυγραντήρες
Κάθε χρόνο συνθετικά ψυκτικά εκπέμπουν αρκετούς εκατομμύρια τόνους επιβλαβών για το περιβάλλον εκπομπών CO2 (αέρια θερμοκηπίου) στον αέρα. Επομένως, η χρήση εναλλακτικών ψυκτικών είναι ένας από τους σημαντικότερους στόχους μας. Με τη χρήση προπανίου (R290) ως ψυκτικό μέσο, ​​αυτός ο αφυγραντήρας συμβάλλει πολύ στην προστασία του κλίματος.
Το φυσικό ψυκτικό προπάνιο (R290) είναι μια οργανική ένωση και ένας από τους υδρογονάνθρακες. Σε αντίθεση με τα συνθετικά ψυκτικά, το φιλικό προς το περιβάλλον προπάνιο (R290) δεν έχει ούτε δυνατότητα μείωσης του όζοντος (ODP = 0) ούτε αξιοσημείωτο φαινόμενο του θερμοκηπίου (GWP = 3).
Πρόσθετο όφελος για το περιβάλλον: Λόγω των εξαιρετικών θερμοδυναμικών ιδιοτήτων του, το προπάνιο (R290) είναι ένα ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικό ψυκτικό και έτσι μειώνει επίσης το ενεργειακό σας κόστος.
Δείτε τον αέρα του δωματίου με διαφορετικά μάτια
Δεν βλέπουμε αν ο αέρας στο δωμάτιο είναι πολύ υγρός ή πολύ ξηρός.
Όταν τα σπόρια μούχλας επιπλέουν στον αέρα και, στη χειρότερη περίπτωση, οδηγούν σε αναπνευστικά προβλήματα ή αλλεργικές αντιδράσεις, είναι πολύ αργά.
Στη συνέχεια, η υγρασία έχει εξαπλωθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και απαρατήρητη η υγεία μας.
Ο αφυγραντήρας δωματίου TTK 33 E βλέπει αυτό που δεν μπορούμε να δούμε.
Ο ακριβής αισθητήρας υγρασίας μετρά συνεχώς την υγρασία του αέρα του δωματίου, ώστε να ρυθμίζεται πλήρως αυτόματα στην αυτόματη λειτουργία στην επιθυμητή περιοχή στόχου.
Η μπροστινή έγχρωμη οθόνη LED της τρέχουσας υγρασίας δωματίου είναι πρακτική:
μπλε: Δείχνει ότι η υγρασία είναι πολύ ξηρή κάτω από 40%
πράσινο: Υποδεικνύει τη βέλτιστη υγρασία μεταξύ 40 έως 60%
κόκκινο: Δείχνει ότι η υγρασία είναι πολύ υψηλή πάνω από 60%
Λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης
Με τη λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης (ή τη λειτουργία μνήμης), η συσκευή επανεκκινείται μετά από απρόσμενο τερματισμό λόγω διακοπής ρεύματος με την προεπιλεγμένη ρύθμιση μόλις η τροφοδοσία είναι ξανά διαθέσιμη. Αυτό σημαίνει ότι ο αφυγραντήρας είναι επίσης κατάλληλος για χρήση με χρονοδιακόπτη.
Κατάλληλο για μόνιμη στεγνή διατήρηση
Μία από τις πιο κοινές αιτίες υγρών υπογείων, υγρών δωματίων και λουτρών είναι η συμπύκνωση νερού στους τοίχους. Είναι επειδή το νερό διεισδύει στο κελάρι από το εξωτερικό μέσω ανεπαρκώς σφραγισμένης τοιχοποιίας. Ή επειδή η κατάσταση αερισμού δεν επαρκεί για να αφαιρέσετε την υγρασία από το ντους, το πλυντήριο ή το στεγνωτήριο προς τα έξω. Για να διατηρήσει τα δωμάτια στεγνά μακροπρόθεσμα, το TTK 33 E έχει τον τρόπο συνεχούς λειτουργίας. Σε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας, ο αέρας του δωματίου αφυγραίνεται μόνιμα και διατηρείται στεγνός χωρίς προκαθορισμένη τιμή υγρασίας στόχου.
Ο έξυπνος τρόπος σχεδιασμού
Υπάρχουν καλοί λόγοι για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον αφυγραντήρα TTK 33 E μετά από έναν προκαθορισμένο αριθμό ωρών. Ένας αφυγραντήρας στην κρεβατοκάμαρα προάγει ένα χαλαρωτικό κλίμα δωματίου – αλλά η συσκευή δεν χρειάζεται να λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο. Όταν κοιμόμαστε, απελευθερώνουμε πολλή υγρασία στον αέρα μέσω της αναπνοής και της εφίδρωσης. Επομένως, η αφύγρανση τη νύχτα έχει άμεση θετική επίδραση στην υγρασία του αέρα, ενώ η αφύγρανση συνήθως δεν είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για αυτόν τον τύπο εφαρμογής, το TTK 33 E διαθέτει ένα βολικό χρονόμετρο 24 ωρών με τον οποίο ο αριθμός των ωρών έως ότου η αυτόματη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση μπορεί να προκαθοριστεί σε βήματα 1 ώρας. Το TTK 33 E σας συνοδεύει για ύπνο το βράδυ και τελειώνει αυτόματα το καθήκον του το επόμενο πρωί όταν φεύγετε από το δωμάτιο.
Μια καθαρή υπόθεση – μέσα και έξω
Στην απίθανη περίπτωση που κάνετε χωρίς τη βελτιστοποίηση του TTK 33 E που βελτιώνει τον χώρο και θέλετε να το αποθηκεύσετε στο ντουλάπι, ο αφυγραντήρας εξοικονόμησης χώρου διαθέτει μια πρακτική λειτουργία αυτοπλύσης για εσωτερικό στέγνωμα της συσκευής. Αρκετά έξυπνος!
Ο αφυγραντήρας άνεσης TTK 33 E βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και διατηρεί την υγρασία του δωματίου σταθερή στο βέλτιστο εύρος. Χάρη στην οθόνη 3 χρωμάτων LED, μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε το περιεχόμενο υγρασίας του αέρα του δωματίου. Με τις σκούρες γκρι αποχρώσεις του, ταιριάζει επίσης κομψά σε οποιαδήποτε ατμόσφαιρα δωματίου.
Οφέλη για την πρακτική:
Αυτόματη αφύγρανση ελεγχόμενη από υγροστάτη με προεπιλογή τιμής στόχου μεταξύ 30 και 80% .F σε 10% βήματα
Μόλις επιτευχθεί το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας, ο συμπιεστής απενεργοποιείται. Ο ανεμιστήρας τρέχει. Η οθόνη παραμένει αναμμένη. Εάν ξεπεραστεί το όριο, η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα.
Αυτόματη λειτουργία
Έγχρωμη οθόνη LED της τρέχουσας υγρασίας
Εμφάνιση της σχετικής υγρασίας
Λειτουργία στεγνώματος ρούχων (από πλυντήριο)
Λειτουργία χρονοδιακόπτη
Λειτουργία αυτοπλύσης
Λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης (λειτουργία μνήμης)
Εύκολα προσβάσιμο φίλτρο αέρα, εύκολο στον καθαρισμό. Φιλτράρει τα μαλλιά των κατοικίδιων, τα χνούδια, τα κάτω, τη σκόνη και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων.
Το φίλτρο ενεργού άνθρακα μπορεί να παραγγελθεί ως αξεσουάρ
Αυτόματη απόψυξη κυκλοφορίας αέρα
Σύνδεση για εξωτερική αποστράγγιση συμπυκνωμάτων
2 ταχύτητες ανεμιστήρα
Προειδοποιητική λυχνία στάθμης όταν η δεξαμενή νερού είναι γεμάτη
Προστασία υπερπλήρωσης με αυτόματο τερματισμό
2ετής εγγύηση

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ 24L TROTEC ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ TTK72E
Κωδικός : TTK72E
Τιμή : 243,00

Περιγραφή
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ! Η ένδειξη υγρασίας πάντα μπροστά σας με LED !
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του αφυγραντήρα TTK 72 E είναι η οθόνη LED της τρέχουσας υγρασίας του αέρα, η οποία είναι εγκατεστημένη στο μπροστινό μέρος της συσκευής.
Ανάλογα με το χρώμα των LED, η υγρασία είναι είτε πολύ χαμηλή, επιθυμητή ή υπερβολικά υψηλή.
Μπλε LED: η υγρασία του αέρα δωματίου είναι κάτω από το 55%
Πράσινο LED: η υγρασία του αέρα του δωματίου είναι στη βέλτιστη κλίμακα μεταξύ 55% και 70%
Κόκκινο LED: Η υγρασία του αέρα του δωματίου είναι αρκετά υψηλή, πάνω από το 70%
Άλλα χαρακτηριστικά του TTK 72 E είναι, μεταξύ άλλων, η πρακτική λειτουργία στεγνώματος ρούχων, η λειτουργία χρονοδιακόπτη, ένα προειδοποιητικό φως όταν το δοχείο νερού είναι γεμάτο και ασφαλιστικές δικλείδες προστασίας με αυτόματη διακοπή λειτουργίας.
Ικανότητα αφύγρανσης μέχρι 24 λίτρα την ημέρα.
Στον εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου,, συμπεριλαμβάνεται ψηφιακή οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε τις παρακάτω λειτουργίες αφύγρανσης:
Α) αυτόματη λειτουργία με ένα προκαθορισμένο επίπεδο υγρασίας του 55%
Β) ελεγχόμενη λειτουργία του υγροστάτη με επιλογή τιμής της σχετικής υγρασίας μεταξύ 30% και 80% με βήματα ρύθμισης του 5%
Γ) τη συνεχή λειτουργία
Δ) εξαερισμό
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ με max αφύγρανση 24 λίτρα/ 24ωρο κατάλληλος για χώρο (minimum) 50-160μ2 (maximum), ανάλογα τις ώρες λειτουργίας και την υγρασία του χώρου.
Παράδειγμα απόδοσης με λειτουργία σε ενιαίο χώρο:
1 ώρα = κοντά στο ελάχιστο –———- Μερικές ώρες = κοντά στο ανώτατο
π.χ.: Οικία 110μ2 με ύψος 2,80μ έχει όγκο αέρα 110 × 2,80= 308 μ3
Η συσκευή σε 1 ώρα παράγει 195μ3 αέρα, οπότε σε περίπου 1,5 ώρα
θα έχει καλύψει τον όγκο της οικίας.
Ο τελικός χρόνος επίτευξης της επιθυμητής υγρασίας στο χώρο,
εξαρτάται από την αρχική υγρασία του.
Ειδικά χαρακτηριστικά
Έγχρωμη οθόνη LED του τρέχοντος επιπέδου υγρασίας
Ένδειξη επιπέδου σχετικής υγρασίας
Αυτόματη λειτουργία
Λειτουργία στεγνώματος ρούχων
Λειτουργία χρονοδιακόπτη
2 ταχύτητες ανεμιστήρα
Φίλτρο αέρα
Υγροστάτης με ελεγχόμενη λειτουργία με την επιλογή τιμής μεταξύ 30% και 80% σχετική υγρασία σε βήματα του 5%
Μόλις επιτευχθεί το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας, ο συμπιεστής απενεργοποιείται αυτόματα.
Η ένδειξη παραμένει αναμμένη.
Ο ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί και σε περίπτωση υπέρβασης των επιπέδων η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα.
Αυτόματη απόψυξη
Δυνατότητα σύνδεσης με αποχέτευση
Τεχνικές λεπτομέρειες:
Αφύγρανσης απόδοση max .: 24 l /d
έξοδος αέρα max .: 195 m³ / h
Περιβαλλοντικές συνθήκες, θερμοκρασία: 5 – 32 ° C
Περιβαλλοντικές συνθήκες υγρασίας: 30 – 80% R.H.
Σύνδεση ηλεκτρικού δικτύου: 230 V / 50 Hz
Ονομαστική ένταση : 1,93 A
Ισχύς εισόδου: 0,42 kW
Δοχείο 5,5 λίτρων !
Επίπεδο θορύβου (3μ.): 48 dB
Διαστάσεις: Π33 Β18,5 Υ 55 εκατ.
Βάρος 14 κιλά
Περιστροφικός συμπιεστής εμβόλων
2ετής εγγύηση

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ 20L TROTEC ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ TTK 68E
Κωδικός : TTK 68E
Τιμή : 265,00

Περιγραφή
Για απόλυτη άνεση στο χώρο σας. .
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ με max αφύγρανση 20 λίτρα/ 24ωρο κατάλληλος για χώρο (minimum) 45-120μ2 (maximum), ανάλογα τις ώρες λειτουργίας και την υγρασία του χώρου.
Παράδειγμα απόδοσης με λειτουργία σε ενιαίο χώρο:
1 ώρα = κοντά στο ελάχιστο –———- Μερικές ώρες = κοντά στο ανώτατο
π.χ.: Οικία 95μ2 με ύψος 2,80μ έχει όγκο αέρα 95 × 2,80= 266 μ3
Η συσκευή σε 1 ώρα παράγει 130μ3 αέρα, οπότε σε περίπου 2 ώρες θα έχει καλύψει τον όγκο της οικίας.
Ο τελικός χρόνος επίτευξης της επιθυμητής υγρασίας στο χώρο, εξαρτάται από την αρχική υγρασία του.
TTK 68 Ε λευκό με κομψό μεταλλικό πράσινο
Αυτόματη αφύγρανση με ηλεκτρονικό υγροστάτη με επιλογή ρύθμισης της επιθυμητής % RH σχετικής υγρασίας σε πραγματικές τιμές.
Ρύθμιση για συνεχόμενη λειτουργία ή με πλήρη αυτοματισμό
Χρονοδιακόπτης για ON ή OFF
Ηλεκτρονικός πίνακας-οθόνη
Ηλεκτρονικό αυτόματο ξεπάγωμα.
Το τάμπερ αέρα, ανοίγει αυτόματα όταν πατήσετε το κουμπί έναρξης και κλείνει μετά το σβήσιμο του κινητήρα, προκειμένου να προστατευθεί η έξοδος του αέρα από τη σκόνη.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεχή λειτουργία, χρησιμοποιώντας τον αυτόματο υγροστάτη ή αλλιώς ελέγχεται από τον χρονοδιακόπτη.
Έρχεται με μια επιπλέον λειτουργία για το στέγνωμα ρούχων και αυτόματα δείχνει την ανάγκη για καθαρισμό του φίλτρου ή να αδειάσετε το δοχείο συμπύκνωσης.
Λειτουργία κλειδώματος για προστασία πατήματος πλήκτρων από τα παιδιά όταν δεν το επιθυμούμε.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Απόδοση αφύγρανσης
Στους 20 °C / 60 % RH [l/24h]
Στους 30 °C / 80 % RH [l/24h] 19
Max. [l/24h] 20
Ποσότητα αέρα max [m³/h] 110
Υγρασία περιβάλλοντος χώρου min-max 30-80%
Συνθήκες περιβάλλοντος 5°C-35°C
Τάση 230 V 50Hz
Max. ισχύος 340 w
Ένταση 1,4 A
Περιστροφικός συμπιεστής εμβόλων
Ψυκτικό υγρό R134a
Δοχείο νερού 4 λίτρα
Επίπεδο θορύβου στο 1 m = 43 dB
Διαστάσεις προ συσκευασίας
Βάθος 24,6 εκ.
Πλάτος 36,7 εκ
Ύψος 58,2 εκ
Βάρος προ συσκευασίας 15 κιλά
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δοχείο συμπυκνωμάτων ελεγχόμενο:
Φωτεινή ένδειξη γεμίσματος-Προστασία με αυτόματη απενεργοποίηση συσκευής αν γεμίσει το δοχείο
Υποδοχή για σύνδεση αποχέτευσης συμπυκνωμάτων με σωλήνα 12mm για συνεχόμενη λειτουργία, για μόνιμη λειτουργία χωρίς επίβλεψη.
Άνετη λαβή μεταφοράς και κατευθυνόμενους τροχούς για εύκολη μεταφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο
Ακτινωτός ανεμιστήρας 3 θέσεων
Φίλτρο αέρα χώρου- Εύκολα προσβάσιμο- Καθαριζόμενο
Χειροκίνητη κατεύθυνση αέρα
Πλαστικό κέλυφος
2ετής εγγύηση

Αφυγραντήρας TROTEC TTK 75E 20LT
Κωδικός : TTK 75E 20LT
Τιμή : 310,00

Ευχάριστα διακριτικός, εμφανώς καλή απόδοση …
Ο αφυγραντήρας TTK 75 E πείθει με μέγιστη χωρητικότητα αφύγρανσης 20 L / ημέρα.
Επιπλέον, ο αφυγραντήρας έχει ηλεκτρονική αυτόματη απόψυξη και σύνδεση για εξωτερική αποστράγγιση συμπυκνωμάτων.
Αν ψάχνετε για ένα εξίσου οικονομικά προσιτό όπως ο αξιόπιστος αφυγραντήρας αέρα Komfort χωρίς πολλά πολλά, αλλά με εύκολο χειρισμό και υψηλή απόδοση αφύγρανσης
για μόνιμη συντήρηση στεγνώματος ακόμη και μεγαλύτερων θερμαινόμενων χώρων διαβίωσης, γραφείου, υγιεινής ή υπόγειου χώρου, τότε ο TTK 75 E αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις μας.
Με αυτή τη συσκευή στεγνώματος δεν χρειάζεται να μελετήσετε ένα μεγάλο εγχειρίδιο χρήσης.
Ρυθμίστε, ενεργοποιήστε, ρυθμίστε την απόδοση αφύγρανσης, ολοκληρώσατε.
Μόλις τεθεί σε λειτουργία, ο TTK 75 E κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει, και αρκετά καλά.
Αυτός ο αφυγραντήρας είναι εξοπλισμένος με έναν ιδιαίτερα ισχυρό φυσητήρα, ο οποίος μπορεί να παρέχει στον συμπυκνωτή μεγάλες ποσότητες αέρα για αφύγρανση.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο TTK 75 E έχει υψηλή αναλογία απόδοσης ανακύκλωσης αέρα και αφύγρανσης, γεγονός που την καθιστά την βέλτιστη λύση
για τη διατήρηση ξηρών εσωτερικών χώρων μεγάλου όγκου.
Με μια απλή περιστροφή του ενσωματωμένου υγραντήρα, μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητή υγρασία αέρα ανάλογα με τις ανάγκες.
Σε περίπτωση υπέρβασης, η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα και απενεργοποιεί αυτόματα τον συμπιεστή μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή τιμή υγρασίας.
Εναλλακτικά, ο TTK 75 E μπορεί επίσης να τεθεί σε μόνιμη λειτουργία.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
Αυτόματη αφύγρανση ελεγχόμενης υγρασίας
Υψηλή αναλογία απόδοσης ανακύκλωσης αέρα – αφύγρανσης
Πολύ ήσυχος σε λειτουργία
Εξαιρετικά εύκολος στη χρήση
Αυτόματος υγροστάτης
Προειδοποιητική λυχνία στάθμης με πλήρες δοχείο νερού.
Προστασία σε περίπτωση υπερβολικού γεμίσματος με αυτόματο κλείσιμο.
Auswaschbarer Luftfilter
Λαβές μεταφοράς
Σύνδεση για εξωτερική αποστράγγιση συμπυκνωμάτων.
2ετής εγγύηση

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ 30L TROTEC ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ TTK 100E
Κωδικός : TTK 100E
Τιμή : 356,00

Περιγραφή
TTK 100E Αφυγραντήρας TROTEC 30 λίτρων /24h με επαγγελματική απόδοση
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ με max αφύγρανση 30 λίτρα/ 24ωρο
Επαγγελματικός αφυγραντήρας που φτάνει στο μέγιστο της κατηγορίας του με τη δύναμή του.
Το μεγάλο του πλεονέκτημα εκτός της μεγάλης του απόδοσης: χάρη στα πρακτικά ροδάκια και την πτυσσόμενη χειρολαβή , σας δίνει ευκολία στη φορητότητα αλλά και στην εργονομία.
Ο ρυθμιζόμενος υγροστάτης του αφυγραντήρα TTK 100 E , εξασφαλίζει ότι όταν επιτευχθεί η απαιτούμενη τιμή υγρασίας ο συμπιεστής θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.
Χαρακτηριστικά
Περιστροφικός συμπιεστής
Ηλεκτρονική λειτουργία αυτόματης απόψυξης
Ρυθμιζόμενος υγροστάτης
Προειδοποιητική λυχνία όταν γεμίσει το δοχείο
Προστασία υπερχείλισης με αυτόματη διακοπή λειτουργίας
Φίλτρο αέρα – εύκολο να αφαιρεθεί και να καθαριστεί
Ανεμιστήρας 2 ταχυτήτων με όγκο αέρα 200 m3/h
Λειτουργία χρονοδιακόπτη: 0-12 ώρες
Συνδεσιμότητα για εξωτερική αποστράγγιση συμπυκνωμάτων
Ψηφιακή οθόνη για την επιλογή του επιθυμητού επιπέδου υγρασίας στο
Αυτή η συσκευή έχει δοκιμαστεί από την TÜV και φέρει το σήμα GS για εγκεκριμένη ασφάλεια
ΑΠΟΔΟΣΗ:
Κατάλληλος για χώρους μεγέθους από (min) 90 τ.μ. ως (max) 160 τ.μ.
ανάλογα τις ώρες λειτουργίας και την υγρασία του χώρου.
Παράδειγμα απόδοσης με λειτουργία σε ενιαίο χώρο:
1 ώρα = κοντά στο ελάχιστο ———- Μερικές ώρες = κοντά στο ανώτατο
π.χ.: Οικία 110μ2 με ύψος 2,80μ έχει όγκο αέρα 110 × 2,80= 308 μ3
Η συσκευή σε 1 ώρα παράγει 200μ3 αέρα, οπότε σε περίπου 1,5 ώρα
θα έχει καλύψει τον όγκο της οικίας.
Ο τελικός χρόνος επίτευξης της επιθυμητής υγρασίας στο χώρο,
εξαρτάται από την αρχική υγρασία του.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Απόδοση αφύγρανσης / 24 ώρες στους 30 ° C και 80% σχετική υγρασία: 30 λίτρα
Απόδοση αφύγρανσης / 24 h στους 27 ° C / 60% RH: 25L / 24 h
Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: 5 ° -32 ° C
Εύρος υγρασίας λειτουργίας: 40 έως 100% σχετική υγρασία
Τύπος του περιβλήματος: συνθετικό υλικό
Φορητότητα: πτυσσόμενα χερούλια και ροδάκια μεταφοράς
Τάση εισόδου: 230V (50Hz)
Max ισχύς: 0,6 Kw
Δεξαμενή νερού (όριο auto-off): 4,3 λίτρα
Ηχητικό επίπεδο: 46 dB (A)
Ψυκτικό R410 A: 210g
Μήκος (Βάθος): 290 χιλιοστά
Πλάτος: 390 χιλιοστά
Ύψος: 612 χιλιοστά
Βάρος: 15 kg
2ετής εγγύηση

Αφυγραντήρας TROTEC TTK 95E 30 LT
Κωδικός : TTK 95E 30 LT
Τιμή : 365,00

Αποτελεσματική λύση στεγνώματος για μεγάλους χώρους κατοικιών και γραφείων
Ένας άξιος συνεργάτης
Διατηρεί τα δωμάτια χωρητικότητας έως 90 τ.μ. στεγνά με ένα αξιόπιστο και αποδοτικό τρόπο.
Με αυτό τον τρόπο, συμπυκνώνει μέχρι και 30 λίτρα την ημέρα.
Η αυτόματη αφύγρανση που ελέγχεται από υγροστάτη λειτουργεί χειροκίνητα με την προεπιλεγμένη τιμή στόχου μεταξύ 30 και 90% R ή ρυθμιζόμενη σε αυξήσεις 5%.
Μόλις φτάσει η επιθυμητή τιμή υγρασίας, ο αυτοματισμός σβήνει τον συμπιεστή για εξοικονόμηση ενέργειας - και επανενεργοποιείται όταν η τιμή υγρασίας ξεπεραστεί για άλλη μια φορά.
Εν τω μεταξύ, ο ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί και η ένδειξη στην ψηφιακή οθόνη παραμένει ενεργή επίσης.
Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα σχετική υγρασία ανά πάσα στιγμή.
Σίγουρος εξοπλισμός
Η λειτουργία χρονοδιακόπτη, η λειτουργία στεγνώματος ρούχων, η προειδοποιητική λυχνία στάθμης με πλήρες ρεζερβουάρ και η προστασία υπερπλήρωσης με αυτόματη απενεργοποίηση ολοκληρώνουν
τα χαρακτηριστικά άνεσης του TTK 95 Ε. Επιπλέον, το ενσωματωμένο φίλτρο που πλένεται επιτρέπει τον πρόσθετο καθαρισμό του αέρα μέσω της εξαγωγής της σκόνης ή των τριχών των ζώων
και μια θυρίδα αποστράγγισης επιτρέπει την χωρίς επιτήρηση συνεχή λειτουργία.
Χάρη στους τροχούς του και την πρακτική, πτυσσόμενη χειρολαβή, το TTK 95 E είναι επίσης τέλεια προετοιμασμένο για την ευέλικτη αλλαγή του τόπου χρήσης.
Βέλτιστη κατανομή του αέρα στο χώρο μέσω της λειτουργίας περιστροφής
Η κυκλοφορία του αέρα μπορεί να προσαρμοστεί κατά βέλτιστο τρόπο σε κάθε τύπο δωματίου χάρη στα 2 επίπεδα ανεμιστήρα, τη λειτουργία ταλάντωσης και την ρυθμιζόμενη κατεύθυνση εκτόνωσης.
Εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή του αέρα καθώς περιστρέφεται έως και 90 °.
Απαλή ξήρανση με αφυγραντήρες
Εκτός από την αφύγρανση, ένας αφυγραντήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση για την ξήρανση των ρούχων - είτε ως βασική συσκευή είτε ως πλήρης αντικατάσταση ενός συμβατικού στεγνωτηρίου. Η λειτουργία στεγνώματος ρούχων (ή και η λειτουργία ξήρανσης κλωστοϋφαντουργίας ή η λειτουργία SuperDry) είναι συγκρίσιμη με την παραδοσιακή ξήρανση στον αέρα.
Οι αφυγραντήρες προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι τα ρούχα ξηραίνονται ήπια όπως στη φύση.
Τα χρώματα παραμένουν φωτεινά και τα ρούχα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά στεγνωτήρια και με πολύ μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.
Επιπλέον, ευαίσθητα υλικά όπως μαλλί, μετάξι ή συνθετικές ίνες μπορούν να στεγνώσουν χωρίς δισταγμό. Σε αντίθεση με την ξήρανση καθαρού αέρα,
τα πλυντήρια είναι πολύ πιο μαλακά και πιο άνετα να φορούν στο δέρμα.
Ψυκτικό αφυγραντήρων φιλικό προς το περιβάλλον.
Κάθε χρόνο, τα συνθετικά ψυκτικά μέσα απελευθερώνουν στον ατμοσφαιρικό αέρα αρκετά εκατομμύρια τόνους επιβλαβών για το περιβάλλον εκπομπών CO2.
Ως εκ τούτου, η χρήση εναλλακτικών ψυκτικών μέσων είναι ένας από τους κύριους στόχους μας.
Με τη χρήση του (R290) ως ψυκτικού μέσου, αυτός ο αφυγραντήρας συμβάλλει
πολύτιμα στην προστασία του κλίματος.
Το φυσικό ψυκτικό (R290) είναι μια οργανική ένωση και ανήκει στους υδρογονάνθρακες.
Σε αντίθεση με τα συνθετικά ψυκτικά μέσα, το φιλικό προς το περιβάλλον (R290) δεν έχει ούτε δυναμικό εξάντλησης του όζοντος (ODP = 0) ούτε σημαντικό φαινόμενο θερμοκηπίου (GWP = 3).
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
Ελεγχόμενος από υγροστάτη αυτοματισμός αφύγρανσης με υψηλή απόδοση αέρα μεταξύ 50 και 80% r.F.
Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή υγρασία, ο συμπιεστής απενεργοποιείται αυτόματα.
Ο ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί. Σε περίπτωση υπέρβασης, η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα
Λειτουργία KOMFORT για εξαρτώμενο από τη θερμοκρασία αυτόματο έλεγχο της υγρασίας για βέλτιστο εσωτερικό κλίμα ανά πάσα στιγμή
Μόνιμη λειτουργία
Εμφάνιση σχετικής υγρασίας
Εύκολα προσβάσιμο φίλτρο αέρα, εύκολος καθαρισμός.
Φιλτράρει τις τρίχες των ζώων, χνούδι, σκόνη και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων
Λειτουργία για στέγνωμα ρούχων
Λειτουργία χρονοδιακόπτη
Αυτόματη απόψυξη ανακύκλωσης
Σύνδεση για εξωτερική απαγωγή συμπυκνωμάτων
2 επίπεδα ανεμιστήρα
Ρυθμιζόμενη κατεύθυνση εξαγωγής
Προειδοποιητικό φως για πλήρες δοχείο νερού
Προστασία από υπερπλήρωση με αυτόματο τερματισμό λειτουργίας
2ετής εγγύηση

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ 30L TROTEC TTK 105 S – Αλουμινένιο πλαίσιο
Κωδικός : TTK 105 S
Τιμή : 545,00

Περιγραφή
TROTEC TTK 105 S 30L/24h ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ
Αποκλειστικά από την TROTEC Made in Germany !
κατάλληλος για χώρο (minimum)85-260 μ2 (maximum) ανάλογα τις ώρες λειτουργίας (1 ώρα = κοντά στο ελάχιστο, αρκετές ώρες = κοντά στο ανώτατο) .
Τέλος στις απροσδιόριστες λειτουργίες και ρυθμίσεις μεταξύ min και max.
Με αυτόν τον αφυγραντήρα, μπορείτε κατευθείαν να ρυθμίσετε την επιθυμητή τιμή της υγρασίας.
Ένας ολοκληρωμένος υγροστάτης υλοποιεί την πλήρως αυτόματη λειτουργία της συσκευής και ρυθμίζει ανεξάρτητα την απόδοση του συμπιεστή και του ανεμιστήρα 2 ταχυτήτων.
Η στάνταρ (προ-ρυθμισμένη) τιμή της σχετικής υγρασίας είναι 30% (RH 30%) και μπορεί να ρυθμίζεται μεταβλητά ανάλογα με τη χρήση.
Επαγγελματική ποιότητα
Ρυθμιζόμενος υγροστάτης
Ηλεκτρονικός πίνακας με την τρέχουσα τιμή της Υγρασίας και ένδειξη θερμοκρασίας
Ηλεκτρονικό αυτόματο ξεπάγωμα
Απόδοση αφύγρανσης max 30 L/24h
Ποσότητα αέρα στεγνώματος 240 m³/h
Κατάλληλος για χώρους ως 230m
Δοχείο 5,2 λίτρων
Δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων (περιλαμβάνεται 1 μέτρο)
Εύρος λειτουργίας σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 5°C ως +35°C
Περιβάλλον λειτουργίας min-max υγρασίας 30% RH- 100% RH
230V -Hz 50 – P: 0.52 KW
Στάθμη θορύβου στο 1 m: 55dB
Πλάτος 34,7cm, Βάθος 25 cm Ύψος 51,7 cm
Βάρος 14,5 κιλά (kg)
Μεταλλικό αλουμινένιο πλαίσιο
Ενδεικτική προειδοποιητική λυχνία για γέμισμα δοχείου συμπυκνωμάτων
Προστασία υπερχείλισης με αυτόματο σβήσιμο συσκευής
Επιλεγόμενη, πλήρως αυτόματη λειτουργία ή συνεχόμενη
Πλενόμενο φίλτρο αέρα
Λειτουργία χρονοδιακόπτη
Χερούλι μεταφοράς
Ρύθμιση ποσότητας αέρα με των 2 θέσεων ανεμιστήρα
Με στοιβαζόμενο αλουμινένιο πλαίσιο-Ελαφριά και ανθεκτική συσκευή
2ετής εγγύηση

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡAΣ TTK 400 - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ 75 lt -Germany
Κωδικός : 130400
ΤΙΜΗ : 1.995,00

Περιγραφή
Επαγγελματικός αφυγραντήρας TTK 400
TTK 400 – Το ευέλικτο all-rounder …
Το TTK 400 έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες που δεν υπάρχει πρόβλημα να το συγκρίνουμε με ένα αρκετά μεγαλύτερο μοντέλο στις ανώτερες σειρές.
Το επίπεδο θορύβου της είναι παρόλα αυτά σχετικά χαμηλό, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο και για χρήση σε κατοικημένους χώρους.
Λόγω των μεγάλων τροχών και της εργονομικής ρυθμιζόμενης λαβής, η μεταφορά μπορεί να επιτευχθεί εύκολα από ένα άτομο, ακόμη και σε δύσκολο έδαφος ή σε σκάλες.
Χαρακτηριστικά απόδοσης του TTK 400:
Υψηλή ικανότητα αφύγρανσης – ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω από 15 ° C
Κατάλληλο για δωμάτια έως 470 m³ για την ξήρανση των κτιρίων και την αποφυγή ζημιών στο νερό
Διατηρεί τα δωμάτια μέχρι 940 m³ ξηρά
Χρησιμοποιείται από 0 ° C
Εξαιρετικά ισχυρός περιστροφικός συμπιεστής
Σχεδόν άφθαρτη χαλύβδινη κατασκευή
Εργονομική ρυθμιζόμενη λαβή
Μεγάλες ρόδες – εύκολο να το χειριστείτε ακόμα και σε δύσκολο έδαφος ή σε σκάλες
Μετρητής ωρών λειτουργίας
Κατάλληλος για εύκολη συντήρηση , γρήγορο καθαρισμό και επιθεώρηση.
Αυτόματο σύστημα απόψυξης θερμού αερίου
Εύκολα αντικαταστάσιμο και πλενόμενο φίλτρο αέρα
Μεταφορά σε οποιαδήποτε θέση – όρθιο ή ξαπλωτό – λόγω της τεχνολογίας συμπιεστή TTK
Τεχνικά δεδομένα:
Αποτελεσματικότητα αφύγρανσης max 75 λίτρα/24 ώρες
Κατάλληλο για μεγέθη χώρων έως 470 m³ (σε περίπτωση ξηράνσεως κτιρίου ή απομάκρυνσης ζημιών από το νερό) 190 τ.μ.
Κατάλληλο για μεγέθη δωματίων μέχρι 940 m³(σε ​​στεγνή συντήρηση) 380 τ.μ.
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 ° – 40 ° C
Υγρασία περιοχής λειτουργίας: 35 έως 100% RH
Ροή ροής αέρα ανά ώρα: 420 m³ / h
Τάση εισόδου: 230V (50Hz)
Μέγιστη ισχύς: 1,4 kW
Ηχητικό επίπεδο (απόσταση 3 μέτρα): 56 dBA
Φίλτρο αέρα: στάνταρ
Hygrostat: extra αξεσουάρ
Αντλία συμπυκνωμάτων: extra αξεσουάρ
Διαστάσεις Β x Π x Υ: 480 x 510 x 854 mm
Με κομπρεσέρ.
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ ή ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.
Μεταλλική κατασκευή άριστης ποιότητας και απόδοσης.
Είσοδος αέρα & Έξοδος αέρα
Σύνδεση για προαιρετική αντλία συμπυκνωμάτων
Σύνδεση αποχέτευσης
Δεν διαθέτει δοχείο
2 Πόδια & 2 Ρόδες
Χερούλι μεταφοράς μέσω των 2 τροχών
Πίνακας ελέγχου/ρύθμισης
Φίλτρο αέρα
Ωρομετρητής λειτουργίας
(Μετρητής για KWh προαιρετικός για ορισμένα μοντέλα)
Ρυθμιστής υγρασίας
Διακόπτης λειτουργίας
Χαλύβδινο περίβλημα
Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας & μηνυμάτων σφαλμάτων
ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΤΚ 400
Απόδοση αφύγρανσης σε 20°C και με 60% RH
Απόδοση αφύγρανσης σε 30°C και με 80% RH
30 l / 24 h
55 l / 24 h
Απόδοση αφύγρανσης max 75 l / 24 h
Αποδεκτό Εύρος λειτουργίας (θερμοκρασία περιβάλλοντος) 0°C ως +40°C
Εύρος λειτουργίας(σχετικής υγρασίας περιβάλλοντος) 35 – 100 % RH
Όγκος ροής αέρα 420 m3 / h
Τάση παροχής ρεύματος 230 V / 50 Hz
Μάξιμουμ κατανάλωση 1,4 KW
Ονομαστική ένταση 6,9 A
Περιεκτικότητα δοχείου συμπυκνωμάτων Χωρίς δοχείο
Ψυκτικό υγρό R – 407 C
Ποσότητα ψυκτικού υγρού 450 g
Εκπομπή CO2 0,798 t
Επίπεδο θορύβου 1m – 3m 59 – 56dB (A)
Διαστάσεις Β x Π x Υ: 480 x 510 x 854 mm
Ελάχιστη απόσταση από τοίχους ή αντικείμενα σε κάθε πλευρά + πάνω + μπροστά + πίσω της συσκευής 50 cm
Βάρος καθαρό 44 kg
2ετής εγγύηση

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TTR200 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ-Made in Germany
Κωδικός προϊόντος: 13200
ΤΙΜΗ : 1.995,00

Desiccant (χωρίς κομπρεσέρ)
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ.
Απόδοση σε 20 °C / 60 % RH 8.4kg/24h (0.35 kg/h)
Min-Max ποσότητας αέρα στεγνώματος 40-120 m³/h
Εύρος λειτουργίας σε θερμοκρασία περιβάλλοντος <>15°C ως +35°C
Περιβάλλον λειτουργίας min-max υγρασίας 0% RH</> 100% RH
230V -Hz 50/60 – Ι:1.8A – P: 0.45 KW Ασφάλεια παροχής: 16A
Στάθμη θορύβου στο 1 m: 60dB
Πλάτος 26cm
Βάθος 30,5 cm
Ύψος 28,5 cm
Βάρος 9 κιλά (kg)
Μεταλλική κατασκευή με βαφή ηλεκτροστατική
Ελαστικά πόδια (καουτσούκ)
Χερούλι μεταφοράς
Ρύθμιση ποσότητας αέρα
Μετρητής ωρών λειτουργίας
Αμπερόμετρο
(Προαιρετικά extra εξοπλισμός: Ανοξείδωτη κατασκευή, υγροστάτης -ηλεκτρονικός ή μηχανικός)
Καλώδιο 2,5m
Για εσωτερική χρήση
Στοιβαζόμενος
2ετής εγγύηση

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TTK 175 S -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ 50 lt -Made in Germany
Κωδικός προϊόντος: 13175
ΤΙΜΗ : 2.580,00

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ ή ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.
Μεταλλική κατασκευή άριστης ποιότητας και απόδοσης.
Με κομπρεσέρ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Είσοδος αέρα & Έξοδος αέρα
Σύνδεση για προαιρετική αντλία συμπυκνωμάτων
Σύνδεση αποχέτευσης
Δοχείο συμπυκνωμάτων
2 Πόδια & 2 Ρόδες
Χερούλι μεταφοράς μέσω των 2 τροχών
Πίνακας ελέγχου/ρύθμισης
Φίλτρο αέρα
Ωρομετρητής λειτουργίας
Μετρητής για KWh προαιρετικός για ορισμένα μοντέλα
Περιστροφικός διακόπτης για τη μέτρηση της υγρασίας
Διακόπτης λειτουργίας
Λυχνία δοχείου συμπυκνωμάτων ενεργοποιείται όταν το δοχείο είναι γεμάτο ή τοποθετημένο λάθος
Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας & μηνυμάτων σφαλμάτων
ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΤΚ 175 S
Απόδοση αφύγρανσης 40 I / 24 h
Απόδοση αφύγρανσης max 50 l / 24 h
Αποδεκτό Εύρος λειτουργίας (θερμοκρασία περιβάλλοντος) 5°C – 32 °C (οριακά -3 °C ως +35°C)
Εύρος λειτουργίας(σχετικής υγρασίας περιβάλλοντος) 32 – 100 % RH
Όγκος ροής αέρα 580 m3 / h
Τάση παροχής ρεύματος 230 V / 50 Hz
Μάξιμουμ κατανάλωση 0.9 KW
Ονομαστική ένταση 4.0 A
Περιεκτικότητα δοχείου συμπυκνωμάτων 6 λίτρα
Ψυκτικό υγρό R – 410 A
Ποσότητα ψυκτικού υγρού 510 g
Εκπομπή CO2 1.06 t
Επίπεδο θορύβου 52 dB (A)
Διαστάσεις 445 x 500 x 645 mm
Ελάχιστη απόσταση από τοίχους ή αντικείμενα σε κάθε πλευρά + πάνω + μπροστά + πίσω της συσκευής 50 cm
Βάρος 35 kg
2ετής εγγύηση

Σύστημα καθαρισμού αέρα με φίλτρο HEPA και για SARS-CoV 2 (Covid-19)

ΚΩΔΙΚΟΣ : TRTC AirgoClean® 170 E
Τιμή : 460,00

Ολόπλευρος καθαρός αέρας στο σπίτι και στην εργασία
Αφιερώνουμε έως και 90 τοις εκατό του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους και, ανάλογα με τον τρόπο ύπνου και την ηλικία, μεταξύ 6 και 12 ωρών την ημέρα στην κρεβατοκάμαρα.
Οι δικοί μας τέσσερις τοίχοι είναι ο προστατευμένος χώρος μας, στον οποίο θέλουμε να αποσύρουμε και να νιώθουμε καλά χωρίς να φοβόμαστε τις εναέριες επιδράσεις στην υγεία μας.
Αρκετός λόγος για να δώσετε την ποιότητα του αέρα στο σπίτι με το έξυπνο AirgoClean® 170 E την προσοχή που του αξίζει και για να εξασφαλιστεί καθαρός αέρας για βαθιά εισπνοή .
Το φίλτρο αέρα AirgoClean® 170 E αποβάλλει τον ανθυγιεινό αέρα από τη ζωή σας.
Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με καθαρό αέρα φιλτραρισμένο με HEPA που είναι 99,7% απαλλαγμένο από επιβλαβείς αναρτήσεις.
Πλήρως αυτόματη χάρη στους υπερσύγχρονους αισθητήρες ποιότητας αέρα, με τους οποίους η ποιότητα του εσωτερικού αέρα μετράται συνεχώς
και αναγνωρίζονται οι αλλαγές – προκειμένου να αντισταθμιστεί με μια έξυπνα ρυθμιζόμενη υπηρεσία καθαρισμού αέρα.
Ο ρυθμιζόμενος ανεμιστήρας πέντε σταδίων με μέγιστη κυκλοφορία αέρα 350 m³ / h επιτρέπει μια αξιοσημείωτη βελτίωση της ποιότητας του αέρα σε δωμάτια έως 42 m². Ο καθαρός, φιλτραρισμένος αέρας του δωματίου αυξάνει την ποιότητα ζωής και ευεξίας. Ο καλός και καθαρός αέρας είναι απαραίτητος για την υγεία μας. Μην αφήσετε τον έλεγχο αυτού του ζωτικού δομικού στοιχείου στην τύχη. Ο κομψός σχεδιαστής καθαριστής αέρα AirgoClean® 170 E παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα όλο το εικοσιτετράωρο και σας δίνει την ελευθερία να απολαύσετε μια υγιή ζωή με γεμάτες αναπνοές.
Οφέλη για την πρακτική:
Σύστημα φίλτρου αέρα τριών σταδίων με προ-φίλτρο DACRON®, φίλτρο άνθρακα και φίλτρο HEPA της κατηγορίας φίλτρου E12.
Αποτελεσματική διήθηση HEPA αιωρούμενων σωματιδίων, ρύπων, μικροβίων και οσμών
Οθόνη ποιότητας αέρα τριών σταδίων ως αριθμητική τιμή PM2,5 σε χρώματα LED (πράσινο, μπλε, κόκκινο)
Κατάλληλο για πλήρως αυτόματο καθαρισμό αέρα σε δωμάτια έως 105 m³
Μέγ. Καθαρισμός όγκος 350 m³ / h
5 ταχύτητες ανεμιστήρα με δυνατότητα εναλλαγής turbo
Συμπαγής και ισχυρός με εύκολη λειτουργία
Απλή, γρήγορη αλλαγή φίλτρου
Αυτόματη λειτουργία
Ύψος 67 εκατοστά
Φως φίλτρου
Νυχτερινή λειτουργία (αθόρυβη)
Χαμηλός θόρυβος: έως 50 dB (A)
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
Φιλικό προς τις αλλεργίες
2ετή εγγύηση

Όλα μας τα είδη είναι διαθέσιμα,πιστοποιημένα & αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν παραγγελίας.Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προσφόρες μας.

Συνεργαζόμενες Μεταφορικές Εταιρείες

Η ΚΙΦΑ ΣΕΡΡΩΝ Ι.Μ.Ε. Ε.Π.Ε. ανταποκρινόμενη
στις σύγχρονες απαιτήσεις για μεταφορές,
διαθέτει αξιόλογο στόλο φορτηγών,
φορτοταξί καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό
(κλαρκ, παλετοφόρα κ.τ.λ.) και μπορεί να καλύψει πλήθος προορισμών
σε όλη την Ελλάδα.

ΚΙΦΑ ΣΕΡΡΩΝ Ι.Μ.Ε. Ε.Π.Ε.
Συνεργάτης Σερρών(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ)
Παραπλεύρως τελωνείου Σερρών
τηλ.23210 37677-2321035676
fax 23210 35588
www.kifaserron.gr

Συνεργάτης Θεσαλλονικης(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ)
ΜΕΛΙΣΣΑΣ Α.Ε.
Θέση πυρίτσα,Καλοχώρι
τηλ. 2310 538008
fax. 2310 502601
www.tml.gr

Συνεργάτης Αθήνας(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ)
Αγιού Πολυκάρπου 49 παρ.Πευκών
Βοτανικός
τηλ 2103457931-2103471918
fax 2103471918

 

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τα προϊόντα,
την εξυπηρέτηση, την εταιρεία ή την ιστοσελίδα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω emαil (serresgas@gmail.com), τηλεφώνου (2321046259 - 6946423010), μέσω της σελίδας μας στο facebook ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ